ΑρχικήHYDROGRAPHICS - HYDROIMAGING - HYDROPRINTING - WATER TRANSFER PRINTING - CAMO DIPPING και άλλοι παρόμοιοι ορισμοί αναφέρονται στην διαδικασία που γίνεται για να μεταφέρουμε ενα προτυπωμένο σχέδιο επάνω σε ενα τρισδιάστατο αντικείμενο χρησιμοποιώντας το νερό σαν το μέσο της μεταφοράς του σχεδίου.

Η έκταση της εφαρμογής είναι πάρα πολύ μεγάλη επειδή κάθε υλικό σκληρό και χωρίς πόρους όπως είναι το γυαλί , ξύλο, μέταλλο, πολυεστερικές κατασκευές, κεραμικά και όλοι οι τύποι των πλαστικών που μπορούν να βαπτιστούν μέσα στο νερό χωρίς να πάθουν ζημιά μπορούν και να τυπωθούν.

 

Η εταιρία HydroPrint από το 2011 και παρά τα λίγα χρόνια παρουσίας της στον χώρο της μεταφοράς εκτυπώσεων με νερό (water transfer printing ) καταλαμβάνει πιστέυουμε την ηγετική θέση στον τομέα αυτό.

Η έδρα μας είναι στην Περαία Θεσσαλονίκης και ο στόχος μας είναι να δημιουργούμε μια ξεχωριστή custom εμφάνιση στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.

Το moto μας είναι ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ γι αυτό και αναλαμβάνουμε την εκτύπωση σε ένα καπάκι κινητού τηλεφώνου σε μέρη και ανταλλακτικά αυτοκινήτων , κυνηγετικών όπλων έως και μεγάλες επαγγελματικές συνεργασίες.

Παράλληλα εμπορευόμαστε και τα υλικά που απαιτούνται για την συγκεκριμένη εφαρμογή (base coat,films,activator)
       Για την παρουσία της δουλειά σας - Δείγματα - Car Shapes

 
 


Hydrographics films - Νέες παραλαβές